MEDIA

VIDEO - NATALIJA VERBOTEN

Natalija Verboten – Me Še Ljubiš

Ljubezen. Čustvo, ki ga od nekdaj opevamo, ga poskušamo razumeti. Mnogi bi rekli, da je gonilna sila sveta; gonilna sila vsakega posameznika, saj daje upanje in sproža premike – tako v nas kot drugih. Po njej hrepenimo in o njeni večnosti sanjamo.

V skladbi ‘Me še ljubiš’ se tudi Natalija dotika ideje večne ljubezni in vprašanja, ali je ta po letih zakona resnično še lahko tako močna.

»Me še ljubiš kot takrat, ko bila sva si na novo? Me še vidiš kot takrat, lepo, nežno, samo tvojo?«

Glasba, ki te gane. Besedilo, ki se te dotakne. Vokal, ki nežno poboža srce.

Pri skladbi ‘Me še ljubiš’ so se povezali trije velikani slovenske glasbene scene in nam postregli z izdelkom, o katerem se bo vsekakor še dolgo govorilo. Besedilo je tako nastalo izpod peresa fantastične Marjetke Vovk, glasbo in produkcijo pa je prevzel trenutno en najuspešnejših in najbolj prepoznavnih glasbenih producentov, Raay.

Kot so nam zaupali, gre za njihovo prvo glasbeno sodelovanje, a vsekakor ne zadnje.

»Ideja o sodelovanju vsekakor ni nova. O tem je tekla beseda že več let, a čakali smo na tisti pravi trenutek … na pravo idejo, pravo pesem. Končno smo jo našli.« nam je zaupal Raay, ki je poleg glasbe z ekipo poskrbel tudi za spremljajoč videospot.

Video, ki je združil tri generacije

Kot sama skladba, je ganljiv tudi spremljajoči videospot, v katerem spremljamo zgodbo zaljubljenega starejšega para, ki se spominjata njunih začetkov iz rane mladosti.

 »Marsikomu, ki sem jim ga pokazala, so pritekle solze ob ogledu in poslušanju… to se mi doslej še ni zgodilo« je povedala Natalija. A zaradi česar je video še toliko bolj poseben, je dejstvo, da v njem nastopajo tudi njeni družinski člani.

 

»Tokrat je prvič, da v kateremkoli od mojih videospotov, v vseh 27 letih kar sem aktivna na slovenski glasbeni sceni, nastopajo tudi člani moje družine. Starejši par igrata moj oče Milan Verboten s partnerko Zlatko Šemrov, mlajši par pa moj 6-letni sin Oskar, s statistko Eleno, ki je bila domačinka, kjer smo snemali: v tem videospotu smo nastopile torej 3 generacije.«

Spot je ekipa NEO VISUALS tokrat posnela na posestvu Ville Arkaim, katere ime v ruščini pomeni ‘mesto moči’, v idilični istrski vasici Filipana, ki pa je vse tudi povsem prevzela.

»Moram poudariti, da bivanje tam resnično predstavlja popolno regeneracijo za telo in duha. Vila Arkaim ima čudovit ambient z bazenom in parkom, ki se razprostira na skoraj 24.000m2 in je urejen po feng-shui načelih (starodavna kitajska veščina urejanja prostora, katere namen je povečati skladnost in pretok pozitivne energije). Bila je popolna izbira in verjamem, da bodo energijo prostora skozi video začutili tudi gledalci«

Natalija se zahvaljuje celotni ekipi za predano delo, še posebej RAAY-u ter VILLI ARKAIM in LIBRARY.MK za podporo!